Τα υλικά που θα χριεαστούμε είναι:
Βρώμη 2,5 με 3 κουταλιές της σούπας, αναλόγως το πόσο πηχτό το θέλουμε.
Φρούτα της αρεσκείας μας ( από προσωπική εμπειρία θα πώ, πως ο πιο ωραίος συνδυασμός είναι η μπανάνα)
Διαδικασία παρασκευής:
Βράζουμε νιφάδες βρώμης για 5 λεπτά περίπου σε 1 ποτήρι νερό.
Αφού δούμε ότι έχει δέσει ελαφρώς το αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το φρούτο μας το οποίο και πατάμε με ένα πιρουνάκι ή το πολτοποιούμε.
Υπάρχει πάντα και η επιλογή του να δημιουργήσουμε μία διαφορετική εκδοχή προσθέτωντας σταφίδες, μέλι, κανέλα ακόμα και σαγόνες κουβερτούρες!
Καλή σας όρεξη!